Sala weselno-bankietowa

Szanowni Państwo!

„Jedno jest w życiu szczęście – kochać i być kochanym…”.

Ślub i wesele są jednymi z najważniejszych chwil Młodej Pary. Ważne jest aby uroczystość weselna przebiegła w miłej i radosnej atmosferze, a przeżycia pozostały niezapomniane.

Mając powyższe na uwadze oddajemy w Państwa ręce ofertę kompleksowej organizacji, jednego 
z najważniejszych dni w życiu- Waszego wesela!

Mamy przyjemność zaoferować Państwu trzy pakiety weselne:

  • Silver;
  • Gold;
  • Platinium.

Specjalnie dla Państwa, sala weselna została stworzona według najwyższych standardów z wyczuciem estetyki i elegancji. 

Ponadto sala mieści aż do 250 osób.
* ceny podlegają negocjacji.

PAKIET SILVER OBEJMUJE:
  • Wynajem klimatyzowanej sali z parkietem do tańca na 1 noc;
  • Tradycyjne powitanie chlebem i solą;
  • Kieliszek wina musującego na powitanie gości;
  • Brak korkowego;
  • Wyborne menu Szefa Kuchni (do wyboru z menu: 1 zupa, 2 dania główne, 2 dodatki ciepłe, 3 dodatki zimne, 8 przystawek, 2 sałatki, 2 gorące dania);
  • Sałatki, zimne przekąski i gorące dania w formie bufetu;
  • Słodki poczęstunek (2 rodzaje ciast);
  • Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata, woda, soki owocowe;
  • Eleganckie nakrycie stołów oraz pokrowce na krzesła;
  • Profesjonalną obsługę kelnerską;
  • Bezpłatny parking dla Gości weselnych.

Dodatkowo w cenie pakietu zapewniamy:

  • Degustację wybranego menu weselnego dla Pary Młodej;
  • Apartament dla Nowożeńców w noc poślubną wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka;

Cena pakietu:

  • Standardowa – 180 zł/os.;
  • Październik – Marzec – 165 zł/os.;
  • Piątek – 150 zł/os.;

Wynajęcie sali:

  • do 49 osób – 3000 zł;
  • od 50 do 79 osób – 2500 zł;
  • od 80 do 119 osób – 2000 zł;
  • 120 do 149 osób – 1500 zł;
  • Powyżej 150 osób – sala gratis.
PAKIET GOLD OBEJMUJE:
  • Wynajem klimatyzowanej sali z parkietem do tańca na 1 noc;
  • Tradycyjne powitanie chlebem i solą;
  • Kieliszek wina musującego na powitanie gości;
  • Brak korkowego;
  • Wyborne menu Szefa Kuchni (do wyboru z menu: 2 zupy, 3 dania główne, 2 dodatki ciepłe, 4 dodatki zimne, 12 przystawek, 3 sałatki, 3 gorące dania);
  • Sałatki, zimne przekąski i gorące dania w formie bufetu, uzupełniane podczas całej uroczystości;
  • Słodki poczęstunek (3 rodzaje ciast);
  • Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata, woda, soki owocowe, uzupełniane podczas całej uroczystości;
  • Eleganckie nakrycie stołów oraz pokrowce na krzesła wraz z dekoracją całej sali (poza dekoracjami z żywych kwiatów);
  • Profesjonalną obsługę kelnerską;
  • Bezpłatny parking dla Gości weselnych;
  • Alkohol z dekoracją ślubną 0,5l wódki/parę.
  • Bogaty wybór owoców w formie bufetu.

Dodatkowo w cenie pakietu zapewniamy:

  • Degustację wybranego menu weselnego dla Pary Młodej;
  • Apartament dla Nowożeńców w noc poślubną wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka oraz przedłużoną dobą hotelową do godz. 16.00;

Cena pakietu:

  • Standardowa – 200,00 zł/os.;
  • Październik – Marzec – 185,00 zł/os.;
  • Piątek – 160,00 zł/os.;

Wynajęcie sali:

  • do 49 osób – 3000 zł;
  • od 50 do 79 osób – 2500 zł;
  • od 80 do 119 osób – 2000 zł;
  • 120 do 149 osób – 1500 zł;
  • Powyżej 150 osób – sala gratis.
PAKIET PLATINUM OBEJMUJE:
  • Wynajem klimatyzowanej sali z parkietem do tańca na 1 dobę (w tym: poprawiny w formie bufetu);
  • Tradycyjne powitanie chlebem i solą;
  • Lampka szampana na powitanie gości;
  • Brak korkowego;
  • Wyborne menu Szefa Kuchni (do wyboru z menu: 2 zupy, 4 dania główne, 2 dodatki ciepłe, 4 dodatki zimne, 16 przystawek, 4 sałatki, 4 gorące dania);
  • Sałatki, zimne przekąski i gorące dania w formie bufetu, uzupełniane podczas całej uroczystości;
  • Słodki poczęstunek (4 rodzaje ciast);
  • Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata, woda, soki owocowe, uzupełniane podczas całej uroczystości;
  • Eleganckie nakrycie stołów oraz pokrowce na krzesła wraz z dekoracją całej sali (poza dekoracjami z żywych kwiatów);
  • Profesjonalną obsługę kelnerską;
  • Bezpłatny parking dla Gości weselnych;
  • Alkohol z dekoracją ślubną 0,7l wódki/parę.
  • Bogaty wybór owoców w formie bufetu;
  • Deser serwowany.

Dodatkowo w cenie pakietu zapewniamy:

  • Degustację wybranego menu weselnego dla Pary Młodej;
  • Apartament dla Nowożeńców w noc poślubną wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka oraz przedłużoną dobą hotelową do godz. 16.00;

Cena pakietu:

  • Standardowa – 250,00 zł/os.;
  • Październik – Marzec – 225,00 zł/os.;
  • Piątek – 200,00 zł/os.;

Wynajęcie sali:

  • do 49 osób – 3000 zł;
  • od 50 do 79 osób – 2500 zł;
  • od 80 do 119 osób – 2000 zł;
  • 120 do 149 osób – 1500 zł;
  • Powyżej 150 osób – sala gratis.
Dodatkowe opcje:
  • Zakwaterowanie dla Gości – wycena indywidualna;
  • Dzieci 50% taniej od ceny właściwej;
  • Tort weselny – smak oraz kształt do ustalenia – cena indywidualna;
  • Słodki stół – wycena indywidualna;
  • Fontanna czekoladowa z owocami 700 zł;
  • Piwo beczkowe – 30l/400 zł;
  • Stół wiejski (bufet swojskich wędlin, pasztetów, kaszanek)- 1000-1500 zł;
  • Pieczone prosię – od 600 zł/1szt;
  • Pieczony w całości dzik – od 600 zł/1szt.;
  • Fotograf, kamerzysta – wycena indywidualna;
  • Oprawa muzyczna (Dj, zespół) – wycena indywidualna;
  • Wynajęcie animatora (opieki) dla dzieci – wycena indywidualna;
  • Transport Gości – wycena indywidualna;
  • Dekoracje z żywych kwiatów – wycena indywidualna;
  • Wybór aranżacji Sali według wybranego motywu przewodniego np. wesele w stylu marynarskim – wycena indywidualna;
  • Poprawiny – od 60,00 zł/osobę. 

Dania do wyboru:

  • rosół z kury z domowym makaronem;
  • bulion grzybowy z kaczką i lanymi kluskami;
  • tradycyjny żur na zakwasie z białą kiełbasą, wędzonym boczkiem i jajem;
  • krem z pomidorów z grzankami i oliwą ziołową;
  • grzybowa na żeberkach z mini kopytkami.
  • tradycyjny kotlet schabowy marynowany w majeranku i czosnku;
  • udko z kurczaka z pieca lub faszerowane;
  • kotlet szwajcarski z żółtym serem (schab);
  • królewski schabowy z grzybami, papryką i boczkiem;
  • schab saute w sosie śmietanowo-grzybowy;
  • pieczeń z karkówki w sosie własnym z dodatkiem suszonych grzybów;
  • filet z kurczaka panierowany tradycyjnie;
  • cordon bleu czyli kieszeń z piersi kurczaka z serem pleśniowym i wędzoną szynką;
  • roladka drobiowa z masłem i natką pietruszki;
  • filet drobiowy supremme na sosie kurkowo-śmietanowym;
  • pieczona kaczka w sosie pomarańczowo-żurawinowym;
  • zrazy wołowe marynowane w musztardzie z boczkiem, papryką i korniszonami;
  • łosoś na sosie serowym;
  • sandacz na szpinaku z suszonymi pomidorami.
  • gotowane ziemniaki z masłem i koprem;
  • smażone ziemniaki z czosnkiem i ziołami;
  • chrupiące cząstki ziemniaków z czerwoną papryką i czosnkiem;
  • kluski śląskie;
  • ryż.
  • tradycyjne buraczki;
  • buraczki marynowane w occie balsamicznym i miodzie;
  • biała kapusta z marchwią;
  • kapusta zasmażana;
  • kapusta duszona w śmietanie z ziołami;
  • czerwona kapusta w czerwonym winie z suszona śliwką;
  • świeże ogórki w śmietanie;
  • piklowane ogórki;
  • świeże warzywa z dresingiem oliwno-cytrynowym (sałata, pomidory, ogórki, cebula, papryka);
  • warzywa gotowane z masłem czosnkowym (kalafior, brokuł, marchew);
  • zapiekanka z warzyw w sosie serowym.
  • pieczony rostbeff z rukolą, dojrzewającym serem, sosem balsamicznym i pomidorkami cherry;
  • marynowany łosoś w cytrusach;
  • tradycyjne capresse z mozarellą , pomidorami i oliwkami w sosie pesto genovesse;
  • regionalne sery z konfiturą z borówki z orzechami;
  • polskie wędliny z chrzanem i żurawiną (szynka, schab, baleron, kabanosy;
  • śledź na kilka sposobów: z octem i cebulą; ze śmietaną ,kukurydzą i ogórkiem konserwowym; z buraczkami i jogurtem; z jabłkiem i rodzynkami;
  • półmisek pieczonych mięs (marynowana karkówka, polędwiczka w pieprzu, faszerowany kurczak z kurkami, szynka) z dipem chrzanowym i musztardowym;
  • galaretki drobiowe z groszkiem cukrowym ,przepiórczym jajkiem i cytryną;
  • dojrzewająca szynka z melonem i pleśniowym serem;
  • faszerowane jaja z : wędzonym łososiem i czarna oliwką; tradycyjnym majonezem; sosem tatarskim;
  • szparagi zapiekane w serowym beszamelu z chrupiącą szynką;
  • marynowane oliwki, feta i suszone pomidory;
  • pieczywo i smakowe masła: pieprzowe; z suszonymi pomidorami; ziołowo-czosnkowe;
  • tatar z wołowiny z piklami i żółtkiem;
  • tatar z marynowanego łososia z kaparami i kremem chrzanowym;
  • pieczony pasztet z dziczyzną i konfiturą z czerwonej cebuli;
  • półmisek dojrzewających wędlin i serów z prażonym orzechami;
  • śliwki pieczone w bekonie;
  • pieczony udziec jagnięcy szpikowany czosnkiem;
  • pstrąg faszerowany z koprem i sosem tatarskim;
  • pikle: ogórki, grzybki, patisony;
  • roladki z bakłażana, czosnkiem, fetą i pomidorami;
  • roladki z tortilli z łososiem, twarogiem i rukolą.
  • sałatka makaronowa z mozarellą, kiełkami rzodkiewki, parmezanem, pomidorami cherry i oliwą extra virgin;
  • z kurczakiem, grzankami, ananasem i orzechami w sosie jogurtowo-czosnkowym z orzechami;
  • z filetem z kaczki, rukolą, karmelizowanymi brzoskwiniami i dressingiem malinowym;
  • z młodych ziemniaków z prażonym boczkiem, marynowaną cebulką, ziołami i kaparami;
  • z marynowanych pomidorów, dojrzewającego sera i mieszanki sałat;
  • z grillowanym łososiem, pikantnym ogórkiem, fetą i sezamem;
  • z pieczoną polędwiczką, oliwkami, sosem balsamicznym i konfiturą z czerwonej cebuli.
  • tortilla z kurczakiem i warzywami;
  • gołąbki z mięsem mielonym;
  • skrzydełka z kurczaka z dipem bbq lub sosem blue cheese;
  • węgierska zupa gulaszowa z papryką, cukinią i bakłażanem;
  • czerwony barszcz z krokietem z grzybowym farszem;
  • flaczki wołowe z pomidorami;
  • pikantna zupa pomidorowo-paprykowa z marynowanym kurczakiem i fasolą.